Search
Close this search box.

Clubhopping Festival

De binnenstad is ons speelterrein! Clubhopping Festival neemt je mee op een avontuur door het Haagse nachtleven. Verzamel je feestmaatjes en laat jezelf onderdompelen in de levendige sfeer van het beste nachtleven van de stad.

Club: Radio Tonka & DJ’s

Sinds 1994 is RadioTonka het alternatieve radiostation van Den Haag. Naast de dagelijkse nachtradio programmering op DenHaagFM, fungeert RadioTonka als een nomadisch podium en platform ter ondersteuning van dj’s en muzikanten, toegespitst op nieuw talent, experiment en artistieke groei. Voor het Onze Ambassade #5 festival transformeert RadioTonka opnieuw het Alphabetum tot de hipste club in het Museumkwartier met vernieuwende live-acts en DJ’s uit de Haagse regio.

Synaesthesis Ensemble

Het hedendaagse muziekensemble Synaesthesis uit Vilnius, heeft een internationale reputatie van een gedurfd muzikaal ensemble dat zich toelegt op het creëren en uitvoeren van nieuwe en unieke muziek. Het team van zeer diverse en bekwame muzikanten heeft zich gespecialiseerd in het introduceren van experimenteel Litouws en buitenlandse werk en gebruiken daarvoor een breed scala aan performances: concerten, installaties en opvoeringen. Voor het Onze Ambassade Festival brengen Arminas Bižys en Simonas Kaupinis het stuk Taming the Air, geschreven voor saxofoon, tuba en een luchtcompressor.

Spotlight Comedy Night

Wees welkom bij de Spotlight Comedy Night in Diligentia! Comedians René van Meurs, Steven Brunswijk, Celine Schrama, Tim Hartog en Kirsten van Teijn laten jouw lachspieren werken zoals ze niet eerder hebben gedaan.

Diligentia’s Fun Fair

Komt het zien op de Fun Fair van Diligentia! Durf een kans te wagen bij onze ‘Comedy Kop van Jut’ en laat zien dat jij de lachwekkende doelen kunt raken! Daag jouw vrienden uit voor een adembenemend airhockeyduel en laat ze versteld staan van jouw skills. Ontketen je innerlijke flipperkastkampioen en behaal de hoogste scores terwijl je de bal behendig over de flippers stuurt.

CLUBHOPPING: ZEUS

Als onderdeel van CLUBHOPPING presenteert PAARD: ZEUS. House & Techno op z’n best. We zijn klaar om jullie te voorzien van een geweldige line up, entertainment op kwaliteit en futuristische decoraties.

Comedy Night Afterparty

Verzeker jezelf van een cocktail, gooi je handen in de lucht en je voeten van de vloer tijdens onze spetterende afterparty. DJ duo Mispoes draait de lekkerste pop en partynummers voor een goed feestje.

Horrornacht bij Filmhuis Den Haag

Durf jij het aan? In de nacht horrorfilms kijken? Als aftrap van het horrorseizoen bij Filmhuis Den Haag nodigen we je uit om een avond te komen griezelen. Kruip achter je dekentje of zit op het puntje van je stoel, schreeuw het uit of probeer wakker te blijven: de horrornacht is er één die je bijblijft!

SPOT ON: AT NIGHT!

Avondprogramma vanaf 17:00 (tot 01:00) met Silent Disco, HNT Ballenbak, DJ’s, eten en cocktailbar. Later op de avond gaat het volume omhoog en kunnen je dansen op de beats van Mama Africa. Om 20:00 (tot 23:00) start De Nachtrit: theaterroutes door de schouwburg. Onderweg kom je acts tegen zoals Firma MES, comedian Yunus Aktas (winnaar Cameretten 2022), Poezieboys en Club Gewalt.