Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nederlands Dans Theater 

Nederlands Dans Theater (NDT) is een internationaal huis voor hedendaagse dans, dat zich toelegt op creatie, onderzoek en talentontwikkeling. Als een creatiehuis toegewijd aan diverse stemmen, ideeën en benaderingen van dans, werken we continu samen met opkomende en gerenommeerde of gevestigde choreografen en kunstenaars met verschillende achtergronden van over de hele wereld. Ons huis bestaat uit twee dansgezelschappen, NDT 1 en NDT 2 en is gevestigd in Den Haag. NDT toert door Nederland maar ook wereldwijd door Europa, Amerika, Azië en Australië en verbindt zich zo met een groot publiek en diverse kunstgemeenschappen over de hele wereld. 

NDT | Dansworkshop voor kinderen

Krijg je niet genoeg van dansen, optreden en maken? Bij deze NDT workshop werk je een uur aan het maken van een voorstelling. Je gaat dieper in op het maakproces en het creëren en ontwikkelen van een dansvoorstelling. De voorstelling die je samen met de andere dansers maakt wordt gepresenteerd voor de ouders/ verzorgers. NDT nodigt jou uit om mee te maken!

NDT | Gaga People class

In deze workshop neemt docent Ian Robinson je mee in een Gaga/people sessie en krijg je de kans om te ervaren hoe het is om zelf als danser in onze studio te staan! Gaga is de bewegingstaal die Ohad Naharin heeft ontwikkeld naast zijn werk als choreograaf en artistiek directeur van de Batsheva Dance Company. De Gaga/people les helpt je op een laagdrempelige manier in contact te komen met je lichaam en het plezier van bewegen te ervaren.

Deze deelnemer is te zien bij: