Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Nederlandse Musicalschool

Zingt en danst jouw kind de hele dag? Kom dan musical les volgen bij de grootste musicalschool van Nederland. In ons speciaal ontwikkelde lesprogramma haalt JOUW KIND het beste uit zichzelf…. musical lessen waar je kind blij van wordt!

Bij de Telekids Musicalschool leren onze leerlingen zingen, dansen en acteren onder begeleiding van onze professionele docenten. Tijdens de lessen werken we niet alleen aan de technieken van zang, dans en acteren, maar ook aan de verdere ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden zoals samenwerken, zelfvertrouwen en performen. Het lesprogramma omvat de voorbereiding op één showcase in de winter en één theatervoorstelling in de juni.

Gloednieuw en toch al een bekende naam, The Crew van de Telekids Musicalschool. Een groep talenten die hun krachten hebben gebundeld. Klaar om Nederland te veroveren met een bruisende Song & Dance act waar de energie vanaf spat. Met allemaal hun eigen stijl hebben ze toch één ding gemeen: talent! Maar ook hun liefde voor zingen en dansen. Hun aanstekelijk enthousiasme weten ze op een energieke manier op hun publiek over te brengen. Een live feestje voor jong en oud. Elke keer weer!

Deze deelnemer is te zien bij: