Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vaillant Klanken & Kunst

Maak het mee midden in de Schilderswijk bij theater De Vaillant!  

Theater De Vaillant heeft verschillende projecten waar je aan kunt mee doen, om te werken aan jouw talent. Er zijn dansstudio’s, een muziekstudio en DJ apparatuur.  In ons theater zijn er verschillende voorstellingen te bezoeken, laat je verassen door podiumkunsten uit de wijk!  Wees welkom om binnen te lopen, het theatercafé is geopend vanaf dinsdag t/m vrijdag van 10.00 t/m 17.00 uur. Je kunt hier een betaalbare lunch bestellen, kopje koffie, of neem je laptop mee om te werken!  Bekijk de website voor een actueel overzicht van het programma en de projecten. 

Plug-in en Vier Muziek!  

Maak kennis met klanken uit het project Ik Wil Die Zaal, met met Indiase dans, Vogueing en Turkse muziek. Je kunt ook zelf meedansen met de Silent Disco, op muziek van oost tot west! Wie weet ben je daarna geïnspireerd om ook jouw eigen evenement te organiseren in theater De Vaillant!  

Wandeling

Plug-in en loop mee met de wandeling langs culturele plekken uit de wijk, maak kennis met verschillende organisaties uit de buurt en laat je verassen door kunst op de route!  

Deze deelnemer is te zien bij: