Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hotspot Live Loket @ Filmhuis

Bij het Spotlight Live Loket presenteren de deelnemers die geplaatst zijn op de Hotspot Filmhuis zich met de kaartverkoop/ ledenwerving voor het aanstaande culturele seizoen. Het is dus dé plek om ook je tickets te kopen voor het aankomende seizoen. Het compacte festivalterrein verbindt de verschillende cultuurlocaties in de stad. Het Spotlight Live Loket is een start- en informatiepunt voor het bezoeken van instellingen tijdens de Podiumroute, maar ook een fijne plek om te verblijven en ter plekke een dwarsdoorsnede van het culturele seizoen te ervaren. Daarnaast zijn er beeldschermen die de seizoensprogrammering tonen in video en beeld.

Writers Unlimited presenteert: Danielle Zawadi

Kom luisteren naar Haagse spoken word ster, schrijver en multitalent Danielle Zawadi (1999, Kinshasa). Met haar spoken word stond ze op podia door heel Nederland, van de Nacht van de Poëzie tot in Paradiso. Ze publiceerde in een veelheid aan literaire tijdschriften en maakte in 2022 haar theaterdebuut met de one-womanshow Alstublieft, Zawadi.

Writers Unlimited presenteert: De reis van Manie Schaafijs door Hedy Tjin en ZindziZevenbergen

Tijdens het Spotlight festival laten Hedy en Zindzi iedereen van 10 tot 100 even meereizen met Franscisco, als een preview van het kinderprogramma op het Internationaal WritersUnlimited Festival Den Haag, dat plaatsvindt van 18-21 januari 2024. Kom niet alleen luisteren, maar raak geïnspireerd door de tropische illustraties van Hedy en ga zelf aan de slagmet kleurplaten van tekeningen uit het boek!