Zoek
Sluit dit zoekvak.

Open Huis bij Lonneke van Leth Dans! (van 3 tot 12 jaar)

Waar worden toch al die voorstellingen en coole workshops gemaakt van Lonneke van Leth Dans? Kom je bij ons op bezoek in de dansstudio? Daar worden ook danslessen voor kinderen en volwassenen gegeven. Van 12.00-16.00 houden we open huis! De kleinste kinderen kunnen met een interactieve dansworkshop aan de slag. Voor iedereen is er een grabbelton met mooie prijzen. Grotere kinderen kunnen filmpjes/foto’s maken voor een green/blue screen. Onze dansers zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden en te helpen. Wie weet maak je nog een kleine repetitie mee? Wij zorgen voor wat te drinken!

Muzee kids!

Muzee is het museale cultuuranker van Scheveningen. Je duikt er in de geschiedenis van Scheveningen, ontdekt de surfcultuur van vroeger tot nu en leert alles over innovaties aan de kust. Muzee heeft altijd een programma voor families, van workshops tot voorstellingen en ontdekroutes. Elke woensdag kun je in het Zeelab helemaal los op de mooiste creaties.

Ook dit seizoen is er weer van alles te beleven, je ontdekt het tijdens het Spotlight Festival!

VR-Dansproject Fabien Prioville

Een speciaal dansoptreden dat met een VR-bril te bewonderen is. Jonge dansers tonen in de choreografie van Fabien Proville een nieuw concept van hedendaagse dans.

DANS! presentatie van Ballet & Dansstudio Door Laverman

Leerlingen van Ballet & Dansstudio Door Laverman presenteren zich in een aantal wervelende choreografieën uit de voorstelling DANS! de eerste voorstelling na corona waarmee we weer het theater ingegaan zijn. Met deze presentatie drukken wij onze liefde voor dans uit en brengen wij het plezier dat we aan dansen beleven graag over op het publiek !