Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zeeheldentheater preview – zaterdag 2 september

Op zaterdag zal er een workshop panfluitbouwen gegeven worden voor de jongere bezoekers van het Spotlight festival in het Zeeheldentheater Met onder andere: King Gaillard, Briza muziektheater, Wieke Obbink comedy, De Mix Theatercafe. Presentatie : Thom Ferwerda

BLCKBX (vanaf 13+ jaar)

Welkom in de BLCKBX. De theatrale tijdcapsule van Gen Z. De generatie die geen wereld kent zonder smartphones. Hier bewaren wij onze diepste angsten, dromen, verlangens en idealen. Uitgesproken, stilgehouden staan we in een wereld vol tegenstelling en verandering. We nemen jullie mee in wat voor ons NOOIT verloren mag gaan.

OPEN HUIS

Er zal een doorlopend programma zijn met een open podium (o.a.euritmie door gezelschap DeDae, Pyrola kindereuritmie en muziek). Je krijgt de kans om in korte workshops kennis te maken met clownerie, met spreekkunst en met euritmie. Je kunt het nat-in-nat schilderen uitproberen, vormtekenen en zingen. Voor de kinderen en volwassenen wordt een Noors verhaal verteld en is een plek om te knutselen. Daarnaast is er verkoop van tweedehands en nieuwe boeken en zijn er informatiestands o.a. vanuit de verschillende werkgebieden binnen de antroposofie. Het café en de tuin zijn open. Het definitieve programma verschijnt binnenkort op de website van het Vreedehuis.

NDT Talks

Nederlands Dans Theater (NDT) neemt je mee in het nieuwe seizoen. Tijdens onze NDT Talks krijg je de kans om kennis te maken met ons gezelschap en je meer te verdiepen in moderne dans en het repertoire van NDT. We zien je graag in onze NDT Black Box!

Muzee kids!

Muzee is het museale cultuuranker van Scheveningen. Je duikt er in de geschiedenis van Scheveningen, ontdekt de surfcultuur van vroeger tot nu en leert alles over innovaties aan de kust. Muzee heeft altijd een programma voor families, van workshops tot voorstellingen en ontdekroutes. Elke woensdag kun je in het Zeelab helemaal los op de mooiste creaties.

Ook dit seizoen is er weer van alles te beleven, je ontdekt het tijdens het Spotlight Festival!

Full of Mind met het New European Ensemble

Stel je voor, je hoort de meest rustgevende moderne muziek, live voor je gespeeld. Je sluit je ogen en hoort waar je op kan focussen, hoe je tot rust kan komen en de waan van de dag achter je kan laten. 20 minuten later is het voorbij. Het vloog voorbij. Vol energie kan je verder met je dag!

Huis van Vervoering: dé broedplaats voor 55+ers in Den Haag

We presenteren een compilatie van onze voorstelling over dementie: ”Het sneeuwt in de kamer”. Ben je 55+ en wil je je graag artistiek ontwikkelen? Kom dan vooral een kijkje nemen! We vertellen je graag meer over onze plannen voor 2024.