Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cultuur Café @ Hotspot Amare

Op zaterdag 7 september is het zover: de derde editie van het Haags Cultuur Café. Deze speciale editie vindt plaats in Amare en staat geheel in het teken van het SPOTLIGHT Festival. Dit is een uitgelezen kans om anderen een voorproefje te geven van jouw nieuwe seizoen, inspiratie op te doen, nieuwe leden te werven onder de festivalbezoekers, of bij te praten met cultuurcollega’s uit diverse disciplines.

Flyer-Wall
De flyer-wall biedt een plek waar je eenvoudig jouw informatie kunt delen met alle bezoekers. Laat ons van tevoren weten wat je wilt delen, zodat we ruimte voor je kunnen reserveren.

Zeepkist

Naast de flyer-wall is er ook een mogelijkheid om jezelf te presenteren via onze “zeepkist”. Wil je een voorproefje van maximaal 5 minuten geven van jouw plannen voor het nieuwe culturele seizoen? Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een akoestisch nummer met je band (2 microfoons beschikbaar)
  • Het zingen van een lied
  • Het voordragen van eigen poëzie
  • Het dansen van een stuk uit je nieuwe choreografie
  • Het opwerpen van een filosofisch vraagstuk

Stuur dan zo snel mogelijk, en uiterlijk voor 26 augustus, jouw plan en benodigdheden naar cultuurbeoefening@cultuurschakel.nl.

Tijdblokken

Doorlopend programma

LOCATIES

Ontdek het hier!

Op vrijdagavond opent het festival in de wijken met de lokale cultuur. Zaterdagmiddag kunnen families en doeners ontdekken hoe ze zelf actief kunnen worden. Zaterdagavond zijn er korte sneakpreviews bij deelnemende instellingen te zien.