Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sneak preview J.S. Bach – de Apocalyps

OPERA2DAY en de Nederlandse Bachvereniging gingen de uitdaging aan om ‘de opera die Bach nooit schreef’ te maken: J.S. Bach – de Apocalyps, over Jan van Leyden. Hij stichtte een heilstaat die uitmondde in een dictatuur, met Jan als even flamboyante als meedogenloze koning. Een meeslepende enscenering, een uitmuntende cast en het koor met orkest van de Nederlandse Bachvereniging zorgen ervoor dat we Bachs muziek horen én zien als nooit tevoren.

SPOT ON: AT NIGHT!

Avondprogramma vanaf 17:00 (tot 01:00) met Silent Disco, HNT Ballenbak, DJ’s, eten en cocktailbar. Later op de avond gaat het volume omhoog en kunnen je dansen op de beats van Mama Africa. Om 20:00 (tot 23:00) start De Nachtrit: theaterroutes door de schouwburg. Onderweg kom je acts tegen zoals Firma MES, comedian Yunus Aktas (winnaar Cameretten 2022), Poezieboys en Club Gewalt. 

Foyer Showcase

Tijdens de Foyer Showcase zie je previews van onze partners Opera2Day, Filosofie Den Haag en STET. Ze geven een performance van ongeveer 20 minuten. Ze spelen het programma meerdere keren (om 17:30, 18:00 en 18:30) zodat je het niet hoeft te missen en ze allemaal kan zien!

Previewshow

Het Nationale Theater (locatie: Koninklijke Schouwburg) trapt het nieuwe seizoen af met dé Previewshow in de grote zaal. Tijdens de Previewshow krijg je voorproefjes van wat er in het nieuwe theaterseizoen te zien is. Je ziet onder meer Ilse Warringa, De Poezieboys, Orkater, Anne Wil Blankers, de HNT-productie Laagland en de HNTjong-voorstelling Romeo & Julia.