Zoek
Sluit dit zoekvak.

Korzo

Bij het Spotlight Live Loket presenteren de deelnemers die geplaatst zijn op de Hotspot Korzo zich met de kaartverkoop/ ledenwerving voor het aanstaande culturele seizoen. Het is dus dé plek om ook je tickets te kopen voor het aankomende seizoen. Het compacte festivalterrein verbindt de verschillende cultuurlocaties in de stad. Het Spotlight Live Loket is een start- en informatiepunt voor het bezoeken van instellingen tijdens de Podiumroute, maar ook een fijne plek om te verblijven en ter plekke een dwarsdoorsnede van het culturele seizoen te ervaren. Daarnaast zijn er beeldschermen die de seizoensprogrammering tonen in video en beeld.

Pink Boots and An Alcoholic Sock Puppet – Harvey Cobb

Stand-up comedy inclusief een jongleer-act met roze laarzen. “Pink Boots and An Alcoholic Sock Puppet” is het eerste avondvullende stuk van Harvey Cobb (Winnaar BNG Bank Circusprijs 2022). Het is een circus-, comedy- en theatershow met Harvey’s kenmerkende mix van dwaze stand-up, oprechtheid en een overvloed aan roze laarzen. Het zal je laten lachen, huilen en je afvragen of alles vreselijk verkeerd gaat of precies volgens plan…

Book of premonitions – Rizoom

Een opera geschreven door 200 kinderen. Book of Premonitions is een boek en een partituur tegelijk. In dit boek zijn de verbeelding, gedachten en dromen van 200(!) elf- en twaalfjarigen samengebracht. De vraag die aan de kinderen werd gesteld: wat wil je later? De blauwdruk van dat boek is het libretto voor deze ambitieuze en fascinerende voorstelling. Regisseurs Luke Deane en Christine Cornwell creëren samen met een multidisciplinair team een meeslepende opera.

Remains of Memories – Esmée Begemann

Ook dit seizoen zijn er meerdere trajecten waarin jongeren tussen de 15 en 25 jaar hun danstalent kunnen ontdekken en ontwikkelen. 

Benieuwd hoe dat er aan toe gaat?

Vorig seizoen maakte Esmée voor een Get Moving traject met jong danstalent deze voorstelling. 
Esmée is aan de slag gegaan met een groep jongeren met een onderzoek over hoe we herinneringen en de manier van herinneren kunnen laten zien op een toneel.

DansClick #25: Eroica – Zino Schat

Speciaal voor het Spotlight Festival maakt huismaker Zino een korte preview met danser Tom Pham van zijn werk Eroica dat tijdens de DansClick tour door heel Nederland te zien zal zijn.
In Eroica bevraagt Zino Schat het concept van vriendschap en de noodzaak aan originaliteit.

Connect & Mix Showcase

De Connect & Mix Showcase is een presentatie moment voor artiesten die hun eigen materiaal hebben. Wij bieden platform voor allerlei genres. Van spoken word tot hiphop, van cabaret tot comedy. Ben je in voor een cultureel avontuur? Dan zien wij je graag bij 1 van de Connect & Mix showcases!

Popkoor Focus presenteert popsongs!

Popkoor Focus uit Den Haag bestaat uit ruim 30 enthousiaste leden en staat onder leiding van Rob Manthey. Zij zullen je laten genieten van heerlijke popnummers in verrassende arrangementen; van Queen klassiekers tot popbalades van Jason Mraz! Kom luisteren!

Vocal Group Pitch Control

Wij zijn Vocal Group Pitch Control uit Den Haag! Onder muzikale leiding van Jirre Stoutjesdijk zingen we a-capella de mooiste pop-, close harmony- en jazz nummers.

Korzo previewnight

We hebben een programma samengesteld met alle disciplines die je van Korzo gewend bent.
Kom langs voor muziek, dans, circus en fysiek theater.
Je kan na elke performance de zaal in- of uitlopen en er is na elk blok een pauze.