Zoek
Sluit dit zoekvak.

Connect & Mix Showcase

Doorlopend

De Connect & Mix Showcase is een presentatie moment voor artiesten die hun eigen materiaal hebben. Wij bieden platform voor allerlei genres. Van spoken word tot hiphop, van cabaret tot comedy. Ben je in voor een cultureel avontuur? Dan zien wij je graag tijdens Spotlight Festival bij de Connect & Mix showcase!

Hugo van Eck is een verhalenverteller aka cabaretier, schrijver, zanger, dichter…. In een wereld waar ons geleerd wordt alles alleen te moeten doen, is Hugo benieuwd naar wat ons samenbrengt en hoe we daar met zijn allen komen. Stap in de belevingswereld van Hugo en zie deze reis door zijn ogen.

Shanti Silos is onder meer schrijfster, intimiteitscoach en artiest. Haar rauwe, kwetsbare en pure reflecties zijn gebaseerd op gedichten die ze schreef tijdens haar ‘quest’ naar ware liefde.

Rollo maakt films, geeft les en rapt over hetgeen hem raakt en verwondert in het leven. Hierbij is hij vooral kritisch op de status quo en spaart ook zijn eigen overtuiging niet om tot de kern van de zaak te komen in zijn verhalen….

Lauryn & Rowyn
Lauryn
, born and raise in Jamaica, en met haar muzikale roots in de kerk kwam ze naar Nederland. Hier gaat ze samenwerkingen aan met andere creatievelingen om haar boodschap van genezing, empowerment, confrontatie en zelf actualisatie te verspreiden.

Rowyn Michel, een getalenteerde muziekproducer en gitarist die graag werkt met opkomende sterren. Live laat hij zijn gitaar spreken, en in zijn producties creëert hij een soundtrack die varieert van Rock tot hiphop en R&B. Samen hebben ze een chemistry waarmee ze het publiek meenemen op een van geluid en woorden.

John Keys
John Keys heeft een hart voor mensen te begeleiden om hun volle potentie te bereiken, dit doet hij ook van achter het keyboard. Als kind ontdekte hij zijn gift om verbinding te maken met en tussen mensen,  door (zijn) muziek heen. Dit wil hij delen met iedereen en overal.

PROGRAMMA

Ontdek het hier!

Op vrijdagavond ontdek je de cultuur in je eigen wijk. Op de Podiumroute ontmoet je zaterdag de cultuurmakers, podia en hotspots verspreid over de stad. Beide dagen barst het feest overal in de stad los tijdens Spotlight@Night.

2 September - Middag

11:00 -

17:00

Stap uit de schaduw! Workshop van Festival de Betovering @ Muzee Scheveningen

2 September - Middag

13:00 -

15:30

Zeeheldentheater preview – zaterdag 2 september

2 September - Middag

10:30 -

16:00

Beleef je kinder filmklassiekers opnieuw!

2 September - Middag

12:00 -

20:00

Haags Toonkunstkoor – een koor met ambities

2 September - Middag

14:00 -

17:00

Theaterspelen in de Rivierenbuurt bij het Haags Theaterhuis

2 September - Middag

17:10 -

17:40

Popkoor Focus presenteert popsongs!

2 September - Middag

12:00 -

17:00

Stap uit de schaduw! Workshop van Festival de Betovering @ Rabarber

2 September - Middag

15:30 -

16:00

Spotlight Theater Workshop

2 September - Avond

17:00 -

01:00

SPOT ON: AT NIGHT!

2 September - Middag

12:00 -

20:00

Hotspot Live Loket @ Amare